Najnovšie recenzie zo sekcie Drony
zatial sme neskusali nakolko je to darcek pos stromcek.
Ešte len budeme testovať, je to vianočný dar pre vnuka
- Kvalita spracovania a sto percentná funkčnosť.
- Iba jedna batéria.
- Batéria sa dlho nabíja.
Super polietanie doma v byte pre mladých aj tých skôr narodených model má vzhľadom k svojej hmotnosti dosť veľkú odolnosť,len škoda že výrobca nepribalil ešte jednu pohonnú batériu.
- Spoľahlivosť a ako sa hovorí - veľa muziky za rozumnú cenu
- možno by sa zišla väčšia kapacita baterky , alebo ešte jedna náhradná na výmenu
Spokojnosť vo všetkých ohladoch
Prečo som si ho kúpil ? Dobrá cena, slušný výkon, momentálne podľa môjho názoru najlepší deal. Za mesiac to nemusí byť pravda
Ešte sa nedá,je to darček na vianoce
LRP Kvadrokoptéra H4 Gravit Micro Vision set, 2.4 GHz s HD kamerou, mód 2 - L220706
Anonym
Pridané: 21. novembra 2017
- obstojna kamera
- pri prvom lete tocilo ho doprava na mieste nedal sa nijako vycentrovat nic pri druhom lete uz nevzlietol vobec, len ho prekacovalo do strany.
stroj bol uz druhy po reklamacii toho isteho tipu. krabica uz bola divne nacata asi niekomu to padlo. balenie vnutra robil niekto asi kto svoju pracu velmi nemiluje. vyhybajte sa tejto znacke a tipu kvadrokoptery. vyzera vabne ale je to totalny smejd za 100eur cisto vyhodene peniaze. teraz su udajne akcie za 50% zlavu. nema to hodnotu ani 5eur nekupujte to vyhybajte sa zdaleka tejto znacke. za 100eur su ovela lepsie stroje.
bol to vianocny darcek
- Dizajn
- Kamera 720p (pekna)
- Dosah
- Vybava (kupovane bolo z 5 bateriami, z 4motormi, a z drziakom na mobil)
- nic
Dron bol objednany, este nedosiel ale urcite bude paradny.
- suepr baterie
- manuál
- majitel poradil po telefonu
Tento produk mohu jen doporučit . Hledal jsem většíh drona a po telefonické domluvě s panem majitelem jsme našli ideální dron pro moje potřeby. Musím uznat, že jsem moc nečekal, ale funkce a vlastnosti předčily mojé očekávání. Navíc jsem měl pár dotazů na ovládání a praktické rady a pan majitel byl celmi ochotný mi poradit potelefonu na handsfree přímo na louce kde jsem drona zkoušel.
- asi všetko zlé
Tento produkt som zakúpil asi pred týždňom, pravdepodobne vadný kus. Dron po dôkladnom kalibrovaní a dodržaní všetkých postupov po vzlete nekontrolovateľne odletel do neznáma a nepomohlo ani tlačítko go home. Určite by som tento produkt neodporučil.
- Dobre ovládateľný
- V interiéri slabá kamera
- Jednoduche ovladanie,moznost lietat von v bezvetri
- Odolna konstrukcia
- Slaba bateria len 5 minut letu
- Jeden z najjednoduchšie ovládaných modelov, aké som doposiaľ mal. Nové funkcie ako automatický štart, pristátie či plánovanie trasy a ovládanie mobilom fungujú skvele.
- Beštia vo vzduchu
Beštia vo vzduchu, tak by sa dal popísať Traxxas Aton, užasný stroj, užasné spracovanie modelu, podsvietenie atď...Vo filmovom móde nádherné lietanie s podporou GPS, akonáhle prepnete do režimu sport a expert, mení sa táto mašina na beštiu ( bez GPS - plný manual ), takže chce to skúsenosť, dávať na Atona kameru je podľa mňa blbosť na to sú iné drony ( možno tak FPV ), množstvo farebných kombinácií ( spravte si Atona podľa seba ), aplikácia Traxass Flight Link - množstvo nastavení - výkon atď...Po týždňoch čítania akého športového drona, som si vybral Traxass Aton a nelutujem, naozaj užasný stroj...Odporúčam každému kto si chce trochu ináč polietať...
- Vynikajúca kvalita a cena
zatiaľ žiadna skusenosť ale myslím si že to bola dobra kúpa
Dobre spracovanie, ľahké ovládanie, výborný pomer ceny/výkon.
- Chýba návod v slovenčine :-)
- kvalita
skvelý darček
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »