Najnovšie recenzie zo sekcie Drony
Jednoducho super.
- Minőségi
- Masszív
- Maximum repülési magasság 500m
vela s videi o tomto produkte pre 8 rocneho ma presvedcili.kupovala som inde lacnejsie a olutovala som to po tyzdni
- pekne funkuje preodo az teras pisem superny je aj baerka v pohode
- nema nic ine povedat
- Kufor
- IR kamera
- najnovšia verzie je to OK
Reakcia obchodu SmartWear.sk
Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu a odporúčanie produktu DJI Mini 4 Pro Fly More Combo s DJI RC! Sme radi, že ste spokojní s najnovšou verziou a že vám vyhovuje. Ak máte nejaké skvelé zážitky alebo zábery, ktoré by ste sa chceli podeliť, neváhajte ich zdieľať s našou komunitou. Prajeme vám ešte veľa šťastných hodín letu s vašim novým dronom!
S pozdravom,
Tím SmartWear.sk
T: +421 904 543 772
[email protected] | www.eshop.smartwear.sk
- Všetko funguje ako ma, kameru som zatiaľ cez App nevyskusal
- Výšku drží
- Mala hračka, už malý vánok ju unáša, ale ovládanie je dobre a bezpečné aj pri tom unášaní
- Už som pozeral, či zoženiem náhradnú batériu, ale tu v obchode som nenašiel, iba na aliexp a na amaz. Bat vydrží 6,5min ako je údajne a preto by som chcel ešte náhradné
- Návod iba v angličtine.
Všetko funguje ako ma, návod je ale iba v angličtine. Niekde som čítal teraz neviem ci na nete ale tu v návode že je to hračka do interiéru inde zase že nepoužívať v mrholeni, hmle atď.. Batéria vydrží 6,5 minúty ako je uvádzané, ovládanie uspokojivé, správanie hračky tiež. V miernom vánku už nedrží na mieste a citeľný vánok už unáša hračku tak ze keď proti nemu letím, tak stojí to na mieste. Aplikáciu do mobilu na ovládanie a na kameru som tiež už stiahol bez problémov ale zatiaľ nevyskusal
Syma W3
Pridané: 13. októbra 2023
(naposledy upravené 13. októbra 2023)
Zakúpený v RCprofi.sk
Zatiaľ som nemal čas ho naplno spojazdniť a vyskúšať. Hodnotim hlavne výzor.
+++
- Malý, ľahko ovládateľný a bezpečný proti kolíziám zo všetkých smerov, vďaka senzorom. Veľké množstvo možností filmovania a fotenia.
- Senzory nefungujú v noci
Reakcia obchodu SmartWear.sk
Veľmi si vážime vašu pozitívnu recenziu a sme radi, že oceňujete ľahkú ovládateľnosť a bezpečnostné funkcie produktu. Ďakujeme za zdôraznenie, že senzory na prevenciu kolízií nemusia fungovať v nočných podmienkach - je to dôležitá poznámka pre všetkých začínajúcich dronistov. Prajeme vám veľa úžasných zážitkov pri fotení a filmovaní!
S pozdravom,
Tím SmartWear.sk
T: +421 904 543 772
[email protected] | www.eshop.smartwear.sk
- Ovládání dronu je i pro nováčka, během pár letů téměř pohoda.
- Letové vlastnosti dronu-výborné
- V balení fly more combo, není nabíječka.. to je ostuda DJI je potřeba ji dokoupit zvlášť. 100w funguje bezvadně
Koupil jsem na doporučení na smartwear.sk. Přívětivý přístup k zákazníkovi a ochota vyjít mu max. vstříc.
- prišiel pouzivany
- uplne ma sklamal
Je to uplne na nič myslel som si že mi pride ako novy za tu cenu sa neda povedat ze to je pomer cena vykon nie uplne uplne zle majitel je zlodej dovi dopo
- Už druhý dron ktorý nereaguje na ovládač. Tovar vrátený.
Tichý chod, množstvo funkcií, ktoré majú len drony vyššej kategórie.
- Tovar prišiel do dvoch dní v poriadku.
- Častá strata signálu.
Bezpečný malý dron pre deti. Odporúčam.
- Čakal som trošku vedci rozmer
- výborná kvalita foto/video v danej kategórii dronov do 249g
- dobrá manévrovateľnosť
Za mňa celková spokojnosť.
Pred prvým letom odporúčam kompletnú kalibráciu podľa návodu.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »