Najnovšie recenzie zo sekcie Drony
Dji mini je super očakavanie splnil. Výdrž na konstrukciu dobrá , otestovaná až dvakrát. Raz medzi konáre sa zaplietol a raz do barierového plot. Dve vrtulky fuč ale vštko ostatne vydržalo. Super zábava na trávenie volneho času.
- funguje výborne
- Funguje super.
- je super mali tym padom mam ho stale useba
- Dron je BRUTALNY :D
- Pozor, na ovladanie drona potrebujete mobil s aspon androidom 7, a s 64-bitovym "ARM" procesorom na spustenie aplikacie "DJI Fly"
- kvalita
DJI Mavic mini. Якісний квадрокоптер за розумну ціну. Чудові літальні характеристики та фото-відео можливості. При покупці даної моделі потрібно звернути увагу, що прошивку даного апарату підтримують не всі мобільні телефони
- Ma vsetko co treba
- Super ovladanie
- Vyborny dron
- Vykon super
Odporucam
Maly šikovný dron . Odporúčam
- Velmi velky dosah ma dron a presne lieta
- celkom dlho vydrzi baterka
- dobra cena
- kamera mi nefunguje
- splnil očakávania
Reakcia obchodu DroneRepublic.sk
ďakujeme za hodnotenie a sme radi, že dron splnil očakávania :)
Pekný deň.
Vynikajúci, jednoduchý, ľahko prenosný dron s kvalitami bohato postačujúcimi pre bežného používateľa za veľmi priaznivú cenu, najmä vo fly more combo edícii. Netreba sa vôbec obávať miniatúrnych rozmerov a nízkej váhy, je to iba očný klam a človek to hneď pochopí, keď sa dostane do vzduchu. Vynikajúca stabilita, dlhá výdrž batérie, dobrý dosah, stabilný gimball, video a foto pre bežné použitie nad očakávanie. DJI odviedlo skvelú prácu. Našlo by sa možno pár drobných nedostatkov čo som si zatiaľ všimol, ale v podstate nič čo by mi zásadne prekážalo a s prihliadnutím na to, že DJI chcelo a aj sa mu podarilo vyrobiť takúto doslova vreckovú mašinku s váhou 249g a na cenu, tak nie je čo kritizovať.
Reakcia obchodu SmartWear.sk
super. Veľmi sa tešíme podobným hodnoteniam na model Mavic Mini. Je to presne tak ako píšete :)
Keby bol problém, tak nás kontaktujte. Prajeme veľa šťastne nalietaných kilometrov ;)
s pozdravom tím SmartWear.sk
Je to môj prvý dron, ale zatiaľ splnil očakávania, ktoré som mal na základe videií z youtube.
Reakcia obchodu SmartWear.sk
teší nás, že ste spokojný. Keby bol problém, tak píšte volajte :-)
- S dronom sme spokojni
- Skvela vybava
- 80-90 min letu s 3 bateriami
- v balení náhradné batérie a vrtule
zatiaľ plná spokojnosť, celkom dobré ovládanie dronu aj bez ovládača len s mobilom len má krátky dolet.
pri použití ovládača dolet okolo 800m žačína trhať a oneskorene reaguje, treba prenastaviť GPS na USA mimo EU vtedy je možné použiť dolet dronu aj na 2km.
Batéria v drone vydrží okolo 16minút.
Zatiaľ ho mám krátko, ale vcelku spokojnosť.
Kupoval som tento model pre sina sme snim spokojný leta pekne
Pre začiatočnika akim som ja to je určite dostačujuci model čelkom pekne lieta drži si višku .Som snim velmi spokojny.
- Lahky kvalitny dron
Treba si o nom nastudovat :)
Zdravíčko,
áno, treba si čo to naštudovať. Preto sme pripravili aj článok a videá. Zároveň ku každému Mavic Mini pribalíme podrobný manuál v slovenskom jazyku a poskytujeme tel. a online podporu :-) Do konca je u nás možnosť si model pred kúpou vyskúšať alebo zapožičať - to aj online ;-)
S pozdravom tím SmartWear.sk
- lacné
- praktické - zmestí sa všade
- jednoduché ovládanie
- sledovanie / vyhýbanie objektu (ale v tej cene je človek rád, že je rád:))
- 4k
Super, spokojný, aj s dodávateľom veľmi. Ešte som to netestoval vo veľkej zime (v horách a vo vetre), ale je písané, že to nie je na extrém testované - aj keď youtube dal veľa recenzií, že to zvládne náročné podmienky, príp. unesie gopro :)...
Kto má tento rozpočet, treba ísť do toho, dobrý pomocník na výlety
- velkost
- jednoduchost ovladania
- vydrz baterie
- kvalita videa
Vyborne ovladanie, aplikacia v ktorej sa daju strihat videa, zobrazit historiu letov a presne informacie o kazdom lete, dron je velmi rychli ale aj tak toci kvalitne vide a dobre sa ovlada.
Pri kupe jednoznacne odporucam combo.
Zdravíčko,
teší nás že ste spokojný. Určite aj my každému odporúčame skôr Combo verziu. Spomíname to aj v našom videu: https://www.youtube.com...
s pozdravom tím SmartWear.sk
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »