Najnovšie recenzie zo sekcie Drony
Skutočne malý a ľahký dron napriek tomu stabilný aj vo veternejšom počasí. Jednoduché ovládanie, skvelé parametre.
Reakcia obchodu DroneRepublic.sk
Ďakujeme za hodnotenie produktu :)
Pekný deň.
- maly, skladny, vsetko ako ma byt
Reakcia obchodu DroneRepublic.sk
Ďakujeme za hodnotenie produktu :)
Pekný deň.
S nakupom, vyrobkom aj predajcom som velmi spokojny, istotne odporucam! Vedeli mi poradit, dodanie bolo rychle a tovar bezpecne zabaleny.
Velmi kvalitný dron,najlepsí na trhu
- Vysoka kapacita batérií
- Skvelý obraz kamery
Za tú cenu jer to super
- Rozmery
- Pekné zábery krajiny
- Dosah nie 2000m ale 500-600m aj to bez prekážky
- Zbytočne veľa rôznych konektorov, ovládač má iný, dron iný..
- Nabíjačka je ako lacná hračka z čínskeho obchodu
- Kábel z ovládača do mobilu už na druhý deň nefungoval, dal som ho reklamovať
- Pripájanie ovládača k dronu pred každým letom zaberá asi 2 minuty
Ak dám za niečo vyše 900€ tak očakávam, že materiály na tomto zariadení budú kvalitné. Nekúpil som predsa dron za 100€. V manuály píšu že treba používať iba originál príslušenstvo ale kábel z ovládača už na druhý deň nefungoval. Neskôr som sa na zabraničných fórach dočítal, že sa to stalo mnohým majiteľom mavic air a že treba použiť druhý konektor a napájací kábel od telefónu, teda nie originál od DJI.
Super ,lahko ovladatelne
Skusame , zatial splna očakavania.
Odporúčam !!!
- Super cena a kvalita
Dron Syma X5SC som si vybral preto , lebo má väčší otvor na batériu a dá sa použiť aj batéria 1200 mAh . V obchode RC PROFI.sk ponúkajú aj náhradné dieli . Tento dron má aj funkciu kompas , ktorá mu napomáha sa k Vám vrátiť . Bola to pre mňa dobrá kúpa . Hodí sa pre každú príležitosť , funguje presne tak , ako má . Odporúčam hoTým , ktorý chcú dobrý dron za nízku cenu .
- všetko
- 1-čínsky výrobok
- 2-od začiatku ťahá do jednej strany
- 3-reklamovaný,neuznaná reklamácia,dodatočná platba akože za opravu,nič sa nezmenilo,ťahá väčšinou doľava
- 4-manuál nula bodov-neprehľadný,nejasný a veľmi stručný
- Relatívne krátka výdrž
Super DJI dron na trhu.
+ kvalita snímaného obrazu
+jednoduché ovládanie
- malý dosah ovládanie (WiFi)
- citlivý na rušenie vedením VN
- slušný kompromis, dji veľmi skladný, super letové vlastnosti, krásne videa. jednoduché ovládanie.
- pomer cena - kvalita
- kvalita video aj foto
- bohatá výbava príslušenstva
- kompaktný rozmer
- stabilizícia obrazu
- Cena, kvalita,desighn, ovladatelnost, pekne balenie.
- výkon - cena, nemá konkurenciu
- kvalita videa
- Deti majú prvú skúseňosť s dronom, aj pár krát spadol, odlomila sa vrtuľka, dali sme novú.
- Odpojil sa káblik, museli sme ho spojiť nanovo. Mohlo to byť aj pádom dronu z výšky.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »